Меню

FELCE AZZURRA

FELCE AZZURRA Изображение

ПАРФЮМЪТ НА ЕДНА ИТАЛИАНСКА ИСТОРИЯ 

ВИЖ ЦЯЛАТА ГАМА ОТ ПРОДУКТИ ПО-ДОЛУ

Компанията Paglieri е основана през 1876 г. в Алесандрия за производство на парфюми и в нейната лаборатория са разработени специални смеси за олово Felce Azzurra (Blue Fern). Тази марка има за цел да използва парфюма като начин за благополучие, започвайки от грижата за тялото до прането и почистването на дома. Свят на ароматизирани нотки ще обгърне тялото ви и ще ви парфюмира дрехите.

Майсторството на Felce Azzurra  носи старото и високо парфюмерийно изкуство във всеки жест и ритуал на ежедневието: всички продукти на линията се развиват с дълбоко познаване на есенции и алхимия на комбинации, които могат да вдъхнат нов живот в спомени и емоции и да доставят усещане за благополучие.

ПАРФЮМЪТ НА СПОМЕНИТЕ

Една история за сърцата, ума и носовете

Felce Azzurra  означава традиция - събрана в 140-годишна история - и занаятчийска работа, тази на ръцете и носовете, които могат да избират и измерват есенциите. Felce Azzurra  носи символи, които вече са станали емблематични и са влезли в колективното въображение на различни поколения: син цвят, нюанс, който вдъхва спокойствие и чистота, папрат, вечнозелено растение, което символизира мистерията, но преди всичко неповторимия и неповторим аромат. Комбинация от повече от сто съставки, идващи от цял ​​свят, формула, която все още е тайна и е написана в бележник, предаван от баща на син.

Всички съставки и аромати на продуктите на Felce Azzurra са гарантирани от инвестициите, направени от отдела за научноизследователска и развойна дейност на компанията. Paglieri е единствената в своята индустрия, която има и вътрешна лаборатория по парфюмерия, а през 1996 г. тя е първата компания, която получи сертификат ISO 9002 от Института по качеството на химическата промишленост. В момента компанията приема и поддържа система за сертифициране на качеството в съответствие със стандартите UNI EN ISO 9001: 2015.

ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

FELCE AZZURRA - линия за цялото семейство: БАНЯ И  ДУШ, БАР САПУН И ТЕЧЕН САПУН, ИНТИМЕН ХИГИЕНЕН ПРЕПАРАТ, ДЕЗОДОРАНТ, КРЕМ ЗА ТЯЛО И ТАЛК  ПРАХ.

 FELCE AZZURRA ESSENZA ITALIANA, ново мултисензорно пътешествие, ще ви позволи да се потопите в обгръщащи и интензивни аромати, които правят Италия уникална и обичана по целия свят, чрез внимателна селекция от плодове и цветя с богати, топли свойства и символ на италианските региони: БАНЯ, ДУШ И ТЕЧЕН САПУН.
FELCE AZZURRA FOR MEN, пълна гама от продукти, които отговарят на пецифичните потребности на мъжете: ШАМПОАН  и ДУШ, ДУШ ГЕЛ, СПРЕЙ ДЕО ТЯЛО.

 

 

 

ПОЧИСТВАНЕ

Paglieri влага  опита си в производството на парфюи и  в продуктите на Felce Azzurra, които са разработени за домашно почистване във всичките му аспекти.

Пълна гама от продукти за грижа за пране – ПРАХ ЗА ПРАНЕ,ТЕЧЕН ГЕЛ,ОМЕКОТИТЕЛИ  ,АРОМАТИЗАТОРИ ЗА ДОМА,ГЕЛ ДИФУЗЕРИ,ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ ЗА ПОДОВИ НАСТИЛКИ,СТЪКЛО,БАНЯ.

 

 

 

FELCE AZZURRA

ПАРФЮМЪТ НА ЕДНА ИТАЛИАНСКА ИСТОРИЯ  ВИЖ ЦЯЛАТА ГАМА ОТ ПРОДУКТИ ПО-ДОЛУ Компанията Paglieri е основана през 1876 г. в Алесандрия за производство на парфюми и в нейната лаборатория са разработени специални смеси за олово Felce Azzurra (Blue Fern). Тази марка има за цел да използва парфюма като начин за благополучие, започвайки от грижата за тялото до прането и почистването на дома. Свят на ароматизирани нотки ще обгърне тялото ви и ще ви парфюмира дрехите. Майсторството на Felce Azzurra  носи старото и високо парфюмерийно изкуство във всеки жест и ритуал на ежедневието: всички продукти на линията се развиват с дълбоко познаване на есенции и алхимия на комбинации, които могат да вдъхнат нов живот в спомени и емоции и да доставят усещане за благополучие. ПАРФЮМЪТ НА СПОМЕНИТЕ Една история за сърцата, ума и носовете Felce Azzurra  означава традиция - събрана в 140-годишна история - и занаятчийска работа, тази на ръцете и носовете, които могат да избират и измерват есенциите. Felce Azzurra  носи символи, които вече са станали емблематични и са влезли в колективното въображение на различни поколения: син цвят, нюанс, който вдъхва спокойствие и чистота, папрат, вечнозелено растение, което си мволизира мистерията, но преди всичко неповторимия и неповторим аромат. Комбинация от повече от сто съставки, идващи от цял ​​свят, формула, която все още е тайна и е написана в бележник, предаван от баща на син. Всички съставки и аромати на продуктите на Felce Azzurra са гарантирани от инвестициите, направени от отдела за научноизследователска и развойна дейност на компанията. Paglieri е единствената в своята индустрия, която има и вътрешна лаборатория по парфюмерия, а през 1996 г. тя е първата компания, която получи сертификат ISO 9002 от Института по качеството на химическата промишленост. В момента компанията приема и поддържа система за сертифициране на качеството в съответствие със стандартите UNI EN ISO 9001: 2015. ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО FELCE AZZURRA - линия за цялото семейство: БАНЯ И  ДУШ, БАР САПУН И ТЕЧЕН САПУН, ИНТИМЕН ХИГИЕНЕН ПРЕПАРАТ, ДЕЗОДОРАНТ, КРЕМ ЗА ТЯЛО И ТАЛК  ПРАХ.   FELCE AZZURRA ESSENZA ITALIANA, ново мултисензорно пътешествие, ще ви позволи да се потопите в обгръщащи и интензивни аромати, които правят Италия уникална и обичана по целия свят, чрез внимателна селекция от плодове и цветя с богати, топли свойства и символ на италианските региони: БАНЯ, ДУШ И ТЕЧЕН САПУН. FELCE AZZURRA FOR MEN, пълна гама от продукти, които отговарят на пецифичните потребности на мъжете: ШАМПОАН  и ДУШ, ДУШ ГЕЛ, СПРЕЙ ДЕО ТЯЛО.       ПОЧИСТВАНЕ Paglieri влага  опита си в производството на парфюи и  в продуктите на Felce Azzurra, които са разработени за домашно почистване във всичките му аспекти. Пълна гама от продукти за грижа за пране – ПРАХ ЗА ПРАНЕ,ТЕЧЕН ГЕЛ,ОМЕКОТИТЕЛИ  ,АРОМАТИЗАТОРИ ЗА ДОМА,ГЕЛ ДИФУЗЕРИ,ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ ЗА ПОДОВИ НАСТИЛКИ,СТЪКЛО,БАНЯ.      
Сравнение на продукти