Меню

За Нас

Ние ви предоставяме удобството от онлайн пазаруването, съчетано с добро и коректно обслужване ,в най-къси срокове за доставка, като ви предлагаме бърз и лесен достъп до продукти, произведени за италианския пазар,с доказано високо качество на СУПЕР ЦЕНИ! Ако не искате да харчите парите си за продукти със съмнително качество или да бъдете подвеждани от двоен стандарт - това е вашия магазин! Имате уникалната възможност да ползвате любимите марки на италианските домакини,доказали се през годините.Фирмата ни е директен вносител на перилни и почистващи препарати за дома и козметика на известни и любими италиански марки.

Ние предлагаме само оригинални продукти с доказан произход.

Имаме достъп до редовните намаления,които традиционно се правят в Италия и ще ви предоставим точно тази възможност - да пазарувате продукти на промоционални цени!

 

Ще споделим с вас мотивите ни да се роди  този магазин.

Това е историята,родена от моята мания за чистота:))

Близо 10 години живяхме в Италия,но като повечето хора,живеещи далече от близките и роднините,и нас носталгията по родината ни накара да се завърнем в България. Само който е живял известно време в уредена държава, може да разбере,че срещнахме редица трудности да адаптираме живота си в българската  реалност,но няма да ги изброявам тук,а ще спомена само причината, за която обещах да ви разкажа.

Та,прибирайки се от Италия в България , аз- като домакиня,се сблъсках с голям битов проблем-поддържането на чистотата на дома ни  и дрехите на семейството ми.

Приятелките ми ме упрекват в маниакалност по отношение на чистотата,може и да са прави,но аз просто обожавам аромата на чист дом и свежо пране-в гардеробите ни винаги ухае на пролет.

В Италия имах богат избор на перилни и почистващи препарати,които ми бяха станали любими през годините и които не откривах на пазара в България,въпреки упоритите ми опити да си ги набавя.Говоря за любимите ми прахове за пране на DASH,Chanteclair,Felce Azzurra,Bio Presto,омекотители като Vernel,Spuma di Sciampagnia,убиеца на варовик по душ кабината Quasar,дезинфектанта за под Lysoform/имаме домашни любимци и малки деца /,козметиката на Mantovani i Dermomed,пастатите за зъби на AZ,Antiqa Erbosteria и т.н.т .Продукти,с които бяхме  свикнали и в чието качество и ефективност се бях убедила  и които бяха мои помощници, в грижите ми за дома,пестяха ми време и усилия и ми създаваха усещане за свежест,чистота и добро качество на живот на семейството ни.

В България ,отивайки в магазин за препарати, стоях дълго пред стелажите ,изучавайки това,което се предлага у нас и в началото купувах продукти,които съм ползвала и в Италия .Всеки път,прибирайки се в къщи и ползвайки закупения от магазина продукт, изпитвах разочарование,защото установявах,че макар опаковката и етикета да изглеждат по същия начин,самия продукт изобщо не е същия,който съм ползвала в Италия-нито по консистенция,нито по качества и ефективност.Обикалях различните магазини , в търсене на качеството ,което познавах,купувах едни и същи препарати от различни магазини,сравнявах,тествах,но уви-напразно.Не е за пренебрегване и факта,че това “качество” у нас се продава по-скъпо,отколкото в Италия .Там на всеки 2 седмици има промоции и съвсем реални намаления.

Споделих разочарованието си с  приятелки,които ползват тези продукти от край време и те ме увериха ,че качеството просто  си е такова .

Не можех да се примиря-отказвах да приема,че трябва да губя време и да търкам до припадък,вместо препарата да свърши своята работа ,или пък всеки път със страх да отварям пералнята и  да продължавам да вадя съсипани скъпи или любими дрехи от нея ,и отгоре на всичко , да плащам  не малко пари за този дискомфорт…..

Разтърсих се в интернет,да разбера какво можеше да е обяснението, защото с всяка следваща покупка разочарованието ми се увеличаваше и прерастваше в усещането,че ме мамят. Това, което открих ме шокира,оказа се,че има двоен стандарт и в почистващите препарати и козметиката,предлагана на българския пазар , в сравнение с  други  европейски страни.

Не го знаех,честна дума.Дори съвсем наскоро узнах, че този проблем е разискван и в Европейския парламент.

За себе си реших проблема,спрях да харча парите си за продукти със съмнително качество и незадоволителен ефект в българската търговска мрежа.

При всяко свое пътуване до Италия/там оставихме много скъпи приятели,с които се виждаме често /си донасях в България нужните ми продукти.

Приятелки и роднини  в България,с които сме говорили на темата, започнаха да ме молят да нося и на тях.Удивени от фрапиращите разликите в качествата на продуктите,те споделили с техни близки и приятели,за които също молиха, да донеса следващия път препарати и козметика.

И  в един момент,количествата толкова нарастнаха,че  не успявах да удовлетворя молбите на всички .

Явно, вече беше време да се заема с тази мисия професионално.

С PROMOTINO BG искаме да ви  върнем в зоната ви на комфорт – край на двойния стандарт,на изгубеното време и усилия , съсипаните любими дрехи  и на хвърлените на вятъра пари!

 

 

 

 

 

 

Сравнение на продукти