Меню

Връщане или замяна

Условия за връщане или замяна на продукт:

 

Ако искате да върнете артикул или да го замените с друг ,моля свържете се с нас. Ще е необходимо да ни предоставите  номер на продукта, телефон за връзка и  адреса Ви, където  искате да бъде доставена заменената стока или от където да бъде взета отказаната стока. Моля имайте предвид, че куриерските разходи за връщане на отказаната стока или за връщането плюс повторната доставка на заменящата се стока, са за сметка на купувача.

Вие имате право да откажете своята он-лайн покупка в срок от 14 дни от получаването и. Ако този период изтича през неработен ден, срокът се удължава до следващия работен ден. За да упражните правото си на отказ е необходимо недвусмислено да ни уведомите за това на bgpromotino@gmail.com или 0899405252. Парите Ви ще бъдат възстановени в 14 дневен срок от датата на Вашето уведомление. Моля имайте предвид, че този срок може да се удължи до 14 дни от датата на получаване на върнатата стока от нас или от получаване на доказателство, че стоката пътува обратно към нас. Ще Ви бъде изплатена  цялата сума, включително и разходите по първоначалната доставка. Разходите  по връщането или заменянето на стоката са за сметка на купувача.

Моля имайте предвид, че не можете да използвате стока, от която сте решили да се откажете. И също така не можете да се откажете от стока, която вече сте използвали. Правото на отказ съществува, за да ви предостави възможността да разгледате продукта отблизо по същия начин както в магазин, а не за да използвате безплатно продукта в продължение на 14 дни.  

Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество, цялост, безупречен първоначален вид и свойства до връщането им. Нормалното разопаковане (изваждане на стоката от транспортната опаковка, което не нарушава цялостта на самата стока и не поврежда повече, отколкото е необходимо за разопаковането и разглеждането на самата стока) не е основание търговецът да откаже да приеме върнатата стока. За ваша сигурност при връщането на стоката ,можете да се възползвате от опцията, която всички доставчици предлагат - "Застраховане на пратката", която обикновено е на незначително ниска стойност, но ви гарантира, че Търговецът ще получи върнатата стоката в изряден вид и сумата ще ви бъде възстановена без оспорване. 

Сравнение на продукти